Villkor & info

Att handla i Björks Massage Webshop

 

När du lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Björks Massage och vi skickar en orderbekräftelse till den e-postadress du registrerat. Vi anger alltid alla priser inklusive moms. Ibland blir det fel och vi reserverar oss för felaktigheter i pris och leveranstid eller annan fakta. Skulle så ske förbehåller sig Björks Massage rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

 

Betalning

 

Via PayPal eller överföring till Bankgiro.

 

Återbetalningar

 

I de fall återbetalningar är aktuella så görs detta i första hand genom återinsättning på kontokort/ bankkonto eller till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakar återbetalningen är avslutat.

 

När får jag min leverans?

 

När du köper en produkt skickar vi dem samma dag om beställningsdagen är en vardag innan kl. 15:00. Beställer du efter kl 15:00 skickar vi din produkt dagen efter.

Din produkt är dig tillhanda inom 4 arbetsdagar. Ofta går det fortare än så och du har den redan inom 1 dag.

 

När du förbetalar en behandling via vår webshop är det viktigt att du anger i vilket namn din bokning är gjord. Detta för att kunna spåra rätt betalare.

När du köper ett presentkort via vår webshop skickas det per post samma dag.

 

Fraktkostnad

 

Fraktkostnaden 39 kr

 

Ångerrätt / Returer

 

Du har öppet köp i 20 dagar från det datum då vi levererade dina produkter (det datum du fick mail med leveransinformation). Under den perioden kan du helt kostnadsfritt skicka tillbaka produkterna och få en annan produkt eller dina pengar åter. Kontakta alltid Björks Massage innan retur.

 

Produkterna måste vara oöppnade och oanvända. Om produkterna är förstörda eller använda får du inte tillbaka pengarna. Produkterna ska vara i sin originalkartong. Samma sak gäller för presentkort. Endast köparen kan returnera ett presentkort.

 

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via e-post till webshop@bjorksmassage.se

 

Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 7 dagar. Varan ska vara i oförändrat skick, dvs. oanvänd, ej förstörd eller skadad. Returnera varan i sin ursprungliga produktkartong eller emballage. Varan ska vara komplett, vilket innebär att brutna förpackningar eller delar av varan inte accepteras som retur Björks Massage kommer att debitera kunden de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

 

Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad.

 

Garanti

 

Björks Massage är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare och Björks Massage lämnar inga ytterligare garantier utöver de av tillverkaren specificerade.

Känner du dig osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så vi kan hjälpa dig. Björks Massage tar ej ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta Björks Massage innan användning/beställning.

 

Allergisk reaktion

 

Om du har du fått en allergisk reaktion av någon produkt du köpt hos Björks Massage vill vi att du kontaktar oss via mail webshop@bjorksmassage.se så gör vi allt vi kan för att råda dig till bättring.

 

Sekretess & säkerhet

 

I samband med registrering och beställning så uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, e-post, telefonnummer.

 

Detta innebär att du godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

 

Enligt personuppgiftslagen (1998:2004) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. När du klickar på beställ på vår webshop eller när du anmäler dig som kund hos Björks Massage godkänner du att vi lagrar de uppgifter vi behöver för att kunna fullfölja din beställning.

 

Sjävklart är det bara Björks Massage som har tillgång till dina uppgifter och lämnar inte ut några uppgifter utan ditt godkännande, med undantag från rättsliga ärenden.

 

Webshopen är under uppbyggnad!

Copyright © Björks Massage 2014 All Rights Reserved

 

Postadress: Björks Massage,

Norregatan 3

Postadress:

Postadress: 24133 Eslöv

 

Momsreg.nr: SE820529406201

Godkänd för F-skatt

Internet: bjorksmassage.se

Telefon: 0721-552800

E-mail: info@bjorksmassage.se

Bankgiro: 528-8980

 

Jag finns på Aktiv Motion & Spa!!